Tacksam

Oj vilken glädje och fina kommentarer ni spridit på det senaste blogginlägget kring ämnet framtid. Så roligt att ni vill dela med er för jag älskar att höra om andras planer och drömmar. Är verkligen så spännande!


Jag har haft lite problem om hur jag vill att min blogg ska formas och framförallt hur nästa blogginlägg efter ett sådant lyckat ska se ut. Så jag har en del inlägg och idéer som ska förverkligas.


Min dag har varit lugn som bestått av en ledig dag från jobbet. Var och besökte tandläkaren vilket idag var en ren fröjd haha. Fick en ny tandläkare och tandhygienist och båda var fantastiska! Har tidigare haft otur med mina tandläkare och inte alls tyckt det varit något roligt besök. De två tjejerna är värda mycket cred för deras vänliga bemötande och härliga humor. Så nu har jag deras namn nerskriva tills det är dags nästa gång.


Imorgon står jobb på schemat och sedan en jobbintervju/möte med ett företag som rekryterar vikarier för skolor/förskolor som behöver både korta och längre vikariat. Kommentarer
Postat av: Moa Persson

Lycka till med jobbintervju/mötet sen! <3

Svar: Tack!! Hoppas också det går vägen ❤️
Linnea Lakey

2014-09-16 @ 19:18:36
URL: http://photomp.blogg.se/
Postat av: Liza

Håller tummarna att de förstår vilken tillgång du är och kommer att bli! Kram

Svar: Stort tack! Ja jag hoppas också att det kommer gå bra :) kram
Linnea Lakey

2014-09-16 @ 22:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: