En månad kvar till livets resa

Idag är det exakt en månad kvar tills jag sitter på tåget på väg ner till Köpenhamn och sedan flyger vidare mot mitt första stora äventyr.
Är så otroligt glad, redo och taggad för denna resa och jag hoppas att den kommer att ge mig precis det den gav en kille som heter Hampus Bergqvist som har gjort samma sak som jag kommer att göra.

Tryck HÄR för att läsa hans blogginlägg om när han gav sig ut på en resa där han var tvungen att klara sig på egen hand.

Den 9 november drar jag iväg till Thailand och blir borta 1,5 månad på fri fot. Jag vill uppleva, se, göra och lära känna så mycket nya personer som möjligt vilket jag är tvungen att göra eftersom jag reser ner själv. Jag tror att jag kommer att utvecklas något enormt som person och jag är verkligen så redo!Kommentarer
Postat av: Moa

Kommer sakna dig såå när du är Borta<3

Svar: Åh sötis! Tur att vi ses imorgon iallafall <3<3
Linnea Lakey

2014-10-09 @ 22:27:53
URL: http://photomp.blogg.se
Postat av: Hampus Bergqvist

Lycka till! :) Hur är Thailand so far???

Svar: Tack! Åker om ca 3 veckor så just nu är det endast förberedelser och pepp som gäller :) Håller tummarna för att din bok någongång kommer att få läsas av andra, verkar grymt bra!
Linnea Lakey

2014-10-15 @ 00:47:42
URL: http://hampusbergqvist.se
Postat av: Hampus Bergqvist

Aaaah, såg fel på datumet! :) Ja förr eller senare lär den komma ut. Vill låta den ligga och mogna ett tag. Jag har en dröm om att någon gång skriva en bok om att resa själv då det är en stor passion till mig. Skulle kanske bli inspirerande!

2014-10-28 @ 01:42:20
URL: http://hampusbergqvist.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: