P.P knows how to party

Godmorgon! Det är ju sådär-skoj att jag sitter vaken ute på balkongen nu. Klockan är kvart i 9 här och när jag somnade igår var vid 04. 

Anyway, gårdagen...
SÅ rolig!
Mötte upp de två svenska tjejerna jag lärt känna här och gick till Papaya restaurant där vi mötte upp två andra tjejer och sen kom 3 killar dit som vi tog en öl med. 
Efteråt var två av tjejerna taggade på att vara med i en thaiboxningsmatch, så vi gick dit, beställde in buckets och hejade på! Spelade ring of fire och ett gäng svenskar var också med. När vi var klara gick vi till Stockholm syndrome som är ett av uteställena här för att se vad det var. Betyg: 1,5-2, om ens det.
Killarna där var sjukt vidriga och musiken var inte ens så bra.
Gick istället ner till stranden där alla barer har beachpartyn. Jag Ä L S K A R att dansa för den som inte vet, så detta var heaven och hade så roligt verkligen. Dansade runt på alla barer för att få all typ av musik. Loved it! 
Äh fy så kul det var. 

Idag är dagen inte fullt lika uppstyrd. Ska möta upp Maria och Ellinor för att paddla kajak senare och bara ta det lugnt. Hade velat ta mig upp till viewpointen men det blir alldeles för varmt under dagstid, så vi får se hur det blir med det eftersom de inte har vaknat ännu. 

Hoppas ni har det gött där hemma!
Kommentarer
Postat av: Moa

Det går i släkten med att vi gillar att dansa ;)

Svar: Hahaha, ja det gör nog det :*
Linnea Lakey

2014-11-29 @ 07:50:30
URL: http://www.photomp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: