Koh Lanta

Godmorgon!
Sitter på ett café i Saladan och äter frulle samtidigt som jag lånar lite bättre wi-fi än vad jag har i bungalowen jag bor i, så jag kan uppdatera om what's going on. 
I tisdags kväll tog jag nattbåten som gick till Krabi och sedan var det buss/färja över till Koh Lanta där jag befinner mig just nu.
Bor som sagt i en bungalow nån minut utanför Saladan som är city här. Har hyrt en moped här som jag tar mig runt på och tar mig till Klong Dao beach där en kompis hemifrån och hans familj bor, så har spenderat mina dagar med dom hittills. Vädret har varit lite till och från än så länge, både solen och regn har visat sig. Men har det riktigt gött här ändå!

Innan jag tog min moppe och drog till Saladan satt jag ute på min veranda (är bara där wi-fit fungerar och är knappt) och såg att det sprang runt en gäng apor i trädgården som bungalowen har utanför. De var inga friendly till en början och var väldigt skygga. Sen efter en stund började några närma sig och satte sig i trädet bredvid. De såg söta ut tills en av dom kom närmre och visade sitt revir, då kände jag att det var dags att gå in med risk för en attack annars.

Var precis efter denna bilden togs som dom började bli lite läskiga sen sprang jag in haha.


Kommentarer
Postat av: Susanne

Häftigt, apor utanför dörren
Är dom farliga? Kan dom attackera?
Hur är en bungalow, stora?
i vilket fall som helst så önskar jag dig en fortsatt härlig semester

Svar: De verkade lite arga när jag hade försökt att fota dom ett tag, så de hade säkert kunnat attackera. Min bungalow är fin och stor, ska fota och visa :-) kram
Linnea Lakey

2014-11-21 @ 08:41:40
Postat av: Moa

Haha ja det var söta apor iallafall, fasten de var lite sura :D

2014-11-22 @ 16:37:43
URL: http://photoMP.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: