Bad news

Ibland går det inte som planerat...

Jag påbörjade mitt dykcert här på Koh Tao i fredags. Igår hade vi skillstraining i poolen och teorilektion och allt gick kanon. Idag skulle vi göra vårt första dyk i havet och få se coola saker. Vi satte ihop alla utrustning och gjorde buddy checks och sedan hoppade vi ner i havet. 
Det var inte det mest optimala vädret för det har varit regnstorm tidsvis idag. Men vi började ta oss ner djupare med hjälp av vår lina.
Jag har problem med mina öron när jag flyger flygplan men att dyka på djupare vatten var 10 gånger värre i smärta. Fruktansvärt! Så valde att avbryta min dykning och istället stanna på båten medan resten gjorde klart sina dives.

Efteråt ville min dykinstruktör att vi skulle kolla upp hos doktorn för att det blödde ur mitt ena öra. Så nu har jag fått medicin och får inte dyka/flyga på 2 veckor tills det är läkt. Men jag mår bra so no worries! Men någon mer dykning blir det inte mer för det klarar inte mina öron av. Jättetråkigt verkligen men så var det med det. 


This little cutie blev mitt sällskap på båten medan de andra gjorde sitt andra dyk. Det finns hundar och katter överrallt men denna bor och lever på båten.Nu har jag precis avnjutit en pasta ca bonara. (Om du ville veta mamma, priset är 180 bath vilket är ca 39sek). Det är ganska så dyrt i jämförelse vad exempelvis thaimat kostar här haha. 


Kommentarer
Postat av: Moa

Sådan otur.. Men du har det bra ändå! :)) <3

2014-11-16 @ 15:45:50
URL: http://www.photomp.blogg.se
Postat av: Susanne

Krya på dig <3
39 kronor för lite pasta, ja det var dyrt :-( minsann

2014-11-16 @ 16:53:30
Postat av: Johanna

Big like på den sista!!!! MAAAAT <333

2014-11-16 @ 18:54:12
Postat av: Anonym

Var rädd om dig annars verkar ju allt gå bra förutom öronen då kram

2014-11-16 @ 20:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: