P.P knows how to party

Godmorgon! Det är ju sådär-skoj att jag sitter vaken ute på balkongen nu. Klockan är kvart i 9 här och när jag somnade igår var vid 04. 

Anyway, gårdagen...
SÅ rolig!
Mötte upp de två svenska tjejerna jag lärt känna här och gick till Papaya restaurant där vi mötte upp två andra tjejer och sen kom 3 killar dit som vi tog en öl med. 
Efteråt var två av tjejerna taggade på att vara med i en thaiboxningsmatch, så vi gick dit, beställde in buckets och hejade på! Spelade ring of fire och ett gäng svenskar var också med. När vi var klara gick vi till Stockholm syndrome som är ett av uteställena här för att se vad det var. Betyg: 1,5-2, om ens det.
Killarna där var sjukt vidriga och musiken var inte ens så bra.
Gick istället ner till stranden där alla barer har beachpartyn. Jag Ä L S K A R att dansa för den som inte vet, så detta var heaven och hade så roligt verkligen. Dansade runt på alla barer för att få all typ av musik. Loved it! 
Äh fy så kul det var. 

Idag är dagen inte fullt lika uppstyrd. Ska möta upp Maria och Ellinor för att paddla kajak senare och bara ta det lugnt. Hade velat ta mig upp till viewpointen men det blir alldeles för varmt under dagstid, så vi får se hur det blir med det eftersom de inte har vaknat ännu. 

Hoppas ni har det gött där hemma!


Rock climbing

Idag har jag bergsklättrat och fy i hela helsiket vad jobbigt det var. Nu hade jag inte 100% rätt teknik för du ska använda benen mer än armarna och jag gjorde mer tvärtom pga rädslan att falla bakåt. 
Det var både jobbigare och läskigare än jag trodde men när man klättrat upp till linans fäste i berget som satt på olika höjder beroende på hur högt man vill klättra och får kolla på utsikten är den amazing. 

Det var bara jag och min instruktör Rob så vi hann med många olika klättringar och han var stolt över hur mycket jag klarade för att vara lite höjdrädd och första gången.

Utsiktsbilden är tagen på stående fot innan jag började klättra uppför berget.

Nu ska jag gå ner till stranden och lägga mig där en stund. Ikväll ska jag möta upp två svenska tjejer som jag träffade igår och dra en omgång på phi phi's nattklubbar/beachparty.

Phi Phi island

En liten uppdatering kommer här i och med att jag nu befinner mig på Phi Phi. Tog morgonfärjan hit imorgon, som för övrigt var stressens stress pga min taxi inte hämtade upp mig utan fick ta en annan taxi och hann med båten i sista minut. 

Phi phi är asfint, lätt det finaste stället hittills på min resa. Hade inget boende utan bokade på plats som jag gjort på de flesta ställena, vilket funkat hur bra som helst! Har inte planerat hur länge jag blir kvar här men det finns mycket att göra och se. Ska upp till viewpointen, tsunami memorial park, bergsklättring, snorklingsutflykt till Maya Bay. Stränderna här är underbara, nattlivet verkar sjukt grymt och allt är bara så nice. 

Såhär ser det ut när man kommer i-land till Phi Phi.


Ön har ingen trafik, tuktuk eller mopeder utan här är det cykel eller till fots som gäller. Hotellgubbarna använder vagnar för att underlätta med allt bagage.