Viewpoint

Tjoho! 
Ligger på stranden just nu och hare göttigt med Maria, Ellinor och Kina. Det är så varmt och lågt vatten på förmiddagarna så man är tvungen att gå jättelååångt för att ens komma ut där vattnet nästan är upp till knäna. Så det gäller att planera sina badningar pga av all process att komma ut i vattnet haha. 

Imorse vaknade vi av att den thailändska nationalsången spelades jättehögt över ön. Gjorde oss ingenting eftersom vi alla försovit oss en halvtimme på tiden vi hade sagt igårkväll. 

De två senaste dagarna har inte varit så kul. Jag och Maria har mått skit sedan efter fredagen och varit dåliga i magen och inte kunnat äta. Igårkväll kände jag mig så hungrig så tänkte att jag hänger med ut och provar. Fick i mig lite chicken satay och ris men det kom upp på vägen hem. Idag känner jag mig dock mycket bättre och har fått i mig smoothie och chips så hoppas det var något som skulle ut och sen var det inget mer med det. 
Det var ett äldre svenskt par som sa att det är något virus i luften för det är många som blivit dåliga här. Så vet inte exakt vad vårt beror på.

Iallafall, imorse hade vi bestämt att ta oss upp till viewpointen här på Phi Phi om alla kände sig okej när vi vaknade.
Jag kände mig tillräckligt pigg och de gjorde Maria och Ellinor också. 
Upp tog vi oss, men fy vad tungt det var... Men det var hur fint som helst när man väl kom upp!


Kommentarer
Postat av: Moa Persson

Gud så fin utsikt! Och fin bild på dig <3
Synd bara de där med att må dåligt :/ Men skönt att du är bättre nu!

2014-12-02 @ 19:03:50
URL: http://photomp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: