Samui adventure tour

Igår morse blev jag upphämtad kl 9 för ett fullspäckad program för dagen som ni ser nedan.

Allt som allt fick jag det för 1500 bath (ca 337 kr). Det är så billigt här (detta prutade jag inte ens på, utan de sa att du får paketet för 1500) men det går att pruta på allt här fast jag tycker redan allt är så billigt men jag försöker.


// Big Buddha 

// Mummified monk 

Här är vi 680 meter över havsytan och det var svinkallt där uppe. Så det känns väl sådär att komma hem till kalla Sverige snart..Elefantshowen bjöd på bla. rocka rockring, spela munspel, spela fotboll, dragkamp, elefantmassage och dansande. 

Alla bilder från dagen ligger i kameran så skriva ihop en senare sammanfattning om den när jag kommer hem och kan blogga från en dator.
Idag är det bara 11 dagar kvar till jag åker hem; blandade känslor på det. Det kommer vara riktigt trist med kyla men samtidigt ska det bli skönt att få komma hem till familjen och vänner <3


Kommentarer
Postat av: Oslofru

Vilket häftigt äventyr :D

2014-12-10 @ 10:37:34
URL: http://www.oslofru.com
Postat av: Moa

hihi coolt!! :D

2014-12-10 @ 16:15:37
URL: http://PhotoMP.blogg.se
Postat av: Anonym

har en fråga, funderar på att själv åka iväg och båtluffa i Thailand. hur mycket har du lagt ut totalt på ett ungefär och hur länge har du varit borta?

Svar: Åh vad roligt!! Thailand har så mycket paradisställen att se och mycket att uppleva och är ett enkelt land att resa i. Jag har (kommer) sammanlagt vara borta 1,5 månad. Har sparat all shopping till sist i Bangkok så det är svårt att uppskatta hur mycket totalt. Beroende på standarden på hur du vill bo kan du komma undan för inga pengar alls. Jag ska försöka slå ihop mina utgifter så gott jag kan när jag är hemma och göra en summering om hela resan :) kram
Linnea Lakey

2014-12-10 @ 19:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: