Patong

Toodels!
Andra kvällen i mina sköna hotellsäng på Viridian resort i Patong och här mår jag.

Kom hit igårkväll efter en lång bussresa från Koh Samui till Phuket/Patong. Men glädjes av vetskapen att det var sista långa resan jag gör med thailändska transportmedel från marken. Det är inte speciellt roligt att åka båt och buss längre sträckor i Thailand för du vet aldrig hur standarden är och denna resan hade vi lite otur med bussen som inte hade någon ac och en väldigt otrevlig chaufför... Och det tar tid! Du kan aldrig räkna med att vara framme den tid som står på din biljett, utan man får räkna på ett par timmar. 

Nästa resa jag gör blir om 6 dagar då jag flyger från Phuket upp till Bangkok. 1,5 timme istället för nästan (säkerligen) ett dygns resande i en buss.

Fram tills dess har jag inga superstora planer planerade. Blir mest sola och ta det lugnt här nere, äta hotellfrukost varje dag (den var heeelt fantastiskt, är inte det frukostutbudet jag har haft under resan innan så att säga), lite shopping och night market på söndag och ett besök på tiger kingdom nästa vecka. 
Resten av all shopping sparas till Bangkok. Såklart!

Nu ska jag lägga mig i sängen och börja läsa på en ny bok. Var och köpte 3 nya idag för det har gått så fort hittills att läsa ut böcker. Mycket tid under resande mellan ställen och lata dagar på stranden. Så för att vara på den supersäkra sidan så köpte jag med mig ett gäng, plus att jag kunde inte bestämma mig för vilken jag helst ville ha..

Slänger upp lite bilder tagna här i Patong:


Köpcentret Jungceylon


Mitt hotell om kvällarna, det är så mysigt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: